چهارشنبه ۰۵ شهریور ۹۹ ۱۲:۰۸
۸۷ بازديد
محلي : تركيه
آماده سازي : 45 دقيقه
پخت : 30 دقيقه
مواد لازم :
بادمجان | 2 عدد |
مرغ ( گوشت بدون استخوان ) | نيم كيلو گرم |
فلفل سبز | 4 عدد |
پياز | 1 عدد |
سير | 2 عدد |
گوجه فرنگي | 3 عدد |
رب گوجه فرنگي | 1 قاشق غذا خوري |
روغن مايع | نصف فنجان ( به ميزان لازم ) |
ادويه كاري فلفل سياه و نمك | به ميزان لازم |
طرز تهيه :
تاووك (Patlıcanlı Tavuk) نوعي خوراك تركيه اي است.
مرغها را به قطعات كوچك برش داده و همراه پياز خرد شده و سير خرد شده در روغن تفت ميدهيم.
فلفل ها را هم خرد كرده و به مواد اضافه ميكنيم. بادمجان ها را كه قبلا برش داده و در كمي آب نمك نگه داشته ايم تا تلخي آنها گرفته شود و قبلا سرخ كرده ايم به مواد اضافه كرده و تفت ميدهيم.
بعد گوچه فرنگي را اضافه ميكنيم و مواد را سرخ كرده و ميگذاريم تا كاملا بپزد در آخر ادويه و نمك را اضافه ميكنيم.