جمعه ۰۷ اردیبهشت ۰۳
۸۷ بازديد



طرز تهيه تاووك,پخت تاووك


محلي : تركيه 
آماده سازي : 45 دقيقه 
پخت : 30 دقيقه  


مواد لازم :

 بادمجان 2 عدد
مرغ ( گوشت بدون استخوان ) نيم كيلو گرم
 فلفل سبز  4 عدد
 پياز  1 عدد
سير 2 عدد
گوجه فرنگي 3 عدد
 رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذا خوري
روغن مايع  نصف فنجان ( به ميزان لازم )
 ادويه كاري فلفل سياه و نمك  به ميزان لازم


طرز تهيه :
تاووك (Patlıcanlı Tavuk) نوعي خوراك تركيه اي است.
مرغها را به قطعات كوچك برش داده و همراه پياز خرد شده و سير خرد شده در روغن تفت ميدهيم.

فلفل ها را هم خرد كرده و به مواد اضافه ميكنيم. بادمجان ها را كه قبلا برش داده و در كمي آب نمك نگه داشته ايم تا تلخي آنها گرفته شود و قبلا سرخ كرده ايم به مواد اضافه كرده و تفت ميدهيم.

بعد گوچه فرنگي را اضافه ميكنيم و مواد را سرخ كرده و ميگذاريم تا كاملا بپزد در آخر ادويه و نمك را اضافه ميكنيم.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.