شنبه ۰۸ اردیبهشت ۰۳

آبگوشت بزباش

اموزش آشپزي

۱۳۹ بازديد
مواد لازم
پياز را خرد كرده و سرخ مي كنيم 0 گردن گوسفند را داخل پياز سرخ مي كنيم بعد از كمي تفت دادن رب گوجه فرنگي را به مواد اضافه مي كنيم و سرخ مي كنيم 0 زعفران آب شده و نمك را به مواد اضافه مي كنيم 0 آب داخل مواد مي ريزيم بعد از پخت گوشت مقداري دارچين به مواد اضافه مي كنيم به مدت 10 دقيقه مي گذاريم با دارچين بپزد 0 اين غذا با برنج سرو مي شود 0

بزباش

چگونگي تهيه
گوشت را تكه تكه مي كنيم و مي شوئيم و با لوبيا و پياز خرد كرده و 5 تا 6 ليوان آب در حرارت ملايم بار مي كنيم تا كمي گوشت بپزد 0 بعد سبزي تفت داده را اضافه مي كنيم بعد از 15 دقيقه ليمو عماني را اضافه مي كنيم و در آخر طبخ سيب زميني هاي پوست گرفته شده و خرد شده را اضافه مي كنيم 0
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.