شنبه ۰۸ اردیبهشت ۰۳

همبرگر

اموزش آشپزي

۱۲۸ بازديد

يكي از راحت‌ترين و خوشمزه‌ترين غذا با گوشت چرخ كرده، همبرگر است كه كودكان هم خيلي به آن علاقه دارند. پس اگر كودك شما تمايلي به خوردن گوشت قرمز ندارد مي‌توانيد از گوشت چرخ كرده استفاده كنيد و همبرگر بهترين گزينه است. گوشت چرخ كرده، عنصر اصلي تشكيل دهنده برگر ها است. به طور كلي برگر ها از گوشت چرخ كرده، نان، كاهو، كوجه و خيارشور به همراه پنير پيتزا تشكيل مي شوند؛ در بعضي از برگرها، انواع ژامبون گوشت و مرغ يا بيكن هم استفاده مي شود. براي تهيه همبرگر ابتدا در يك كاسه، گوشت گاو، تخم‌مرغ، پياز رنده شده، مقداري خرده نان يا آرد سوخاري، سير رنده شده، نمك و فلفل مخلوط كنيد. مواد را حسابي ورز داده و به اندازه يك پرتقال از آن جدا كرده و آن را پهن كنيد. همبرگر را با دو روش گريل كردن يا سرخ كردن مي‌توانيد درست كنيد. براي تهيه برگر گريل شده، گوشت را روي باربيكيو قرار داده و منتظر شويد بپزد و بعد آن را برگردانيد. اگر امكان گريل كردن برگر براي شما وجود ندارد مي‌توانيد آن را با تابه سرخ كنيد. در صورتي كه مي‌خواهيد برگر را سرخ كنيد، تابه را فقط چرب كنيد و روغن زياد در تابه نريزيد. توجه داشته باشيد كه حرارت را خيلي زياد نكنيد، در اين صورت دور همبرگر سوخته و وسط آن پخته نمي‌شود. از طرفي هم اگر حرارت را خيلي كم كنيد برگر آب مي‌اندازد. وقتي برگر آماده شد آن را داخل نان گذاشته و مخلفات را روي گوشت بگذاريد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.