جمعه ۰۷ اردیبهشت ۰۳
۶۸ بازديد

در ماه رمضان برخي غذاها مي تواند بسيار پرطرفدارتر از ساير غذاها باشد. غذاهاي سالم و خوش طعم براي وعده هاي سحري و افطاري بسيار مهم اند تا روزه داران عزيز بتوانند انرزي لازم را در طول روز داشته باشند. امروز مي خواهيم يك سحري متفاوت را به شما آموزش دهيم.

مواد لازم طرز پخت برنج لقمه اي

برنج ۱ پيمانه

ماست دو قاشق

سيب زميني آب پز شده ۳ عدد

آب ۲ پيمانه

تخم مرغ ۱عدد

فلفل دلمه‌اي رنگي نصفي يا يك عدد خيلي كوچك

هويج ۱عدد

پياز داغ ۱عدد

فيله مرغ سه عدد

ابليمو و نمك مقداري

طرز پخت برنج لقمه اي

طرز تهيه طرز پخت برنج لقمه اي :

براي پختن اين غذا ابتدا يك پيمانه برنج خود را با نمك و اب و روغن كته مي پزيد با اين تفاوت كه قبل از كشيده شدن كامل آب برنج دو قاشق ماست را به آن اضافه كنيد و مجددا آن را مخلوط كنيد.

برنج بايد دم بكشد اما نبايد ته بگيرد. وقتي برنج پخت و خنك شد سيب زميني اب پز شده را رنده كرده ( رنده ريز ) و روي برنج بريزيد. يك عدد تخم‌مرغ را به مخلوط برنج سيب‌زميني اضافه كنيد و خوب ورز دهيد تا مواد چسبندگي پيدا كند.

از اين مواد به اندازه يك نارنگي برداريد و به صورت گلوله درآوريد سپس انگشت سبابه را روي گلوله برنج فشار دهيد.آن را به شكل قايق كوچك درآوريد و دور آن را با دست شكل دهيد.

ته قابلمه‌اي را روغن بريزيد و دو عدد سيب‌زميني باقي مانده را حلقه حلقه كرده و ته ظرف بچينيد. لقمه‌هاي قايقي شكل برنج را كنار هم روي سيب زميني‌ها بچينيد و ۱۵ دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا لقمه‌ها بپزد اما شكل خود را حفظ كند.

طرز پخت برنج لقمه اي

دليل چيدن سيب‌زميني در كف ظرف در مرحله پخت قايق‌ها است كه اين قايق‌ها بخارپز شوند ضمن اينكه كف آن‌ها تغيير رنگ ندهد. لقمه‌هاي قايقي شكل را درظرف سرو بچينيد داخل هريك را با يك تكه گوشت مرغ مقداري فلفل رنگي و خلال هويج پركنيد و با سبزيجات دلخواه تزيين كنيد.

عد از پخت درتابه‌اي روغن بريزيد و پياز خلال شده را درآن تفت دهيد تا كمي سرخ شود سپس فلفل دلمه‌اي رنگي خلال شده را به آن اضافه كنيد و تفت دادن را ادامه دهيد.فيله‌هاي مرغ را به صورت نوارهاي پنج سانتي‌متري برش دهيد و به مواد اضافه كنيد و تفت دهيد و نمك و فلفل و آبليمو را به آن اضافه كنيد.

همان طور كه مشاهده كرديد اين غذا تمامي مواد مورد نياز بدن را دارد و تا افطار شما را پر انرژي نگه مي دارد. ضمن اينكه به سادگي هم خورده مي شود.

ويژگي‌هاي مشترك در رنگ‌هاي مختلف فلفل دلمه‌اي

فلفل دلمه‌اي به علت دارا بودن آب ميان‌بافتي فراوان يكي از كم‌كالري‌ترين سبزي‌ها مي‌باشد. با وجود اينكه فلفل دلمه‌اي سبز رنگ در ميان اكثر افراد شناخته‌شده‌تر مي‌باشد، اما پيگمان‌هاي ايجادكننده رنگ قرمز، نارنجي و زرد خواص بسياري دارند.

از نظر طعم، فلفل دلمه‌اي سبز كمي تلخ‌تر است و فلفل‌هاي زرد، نارنجي و قرمز شيرين‌تر هستند و به حالت ميوه‌اي بيشتر شبيه مي‌باشند. فلفل دلمه‌اي گياه تندي نيست؛ زيرا كاپسايسين كه باعث طعم تندي در فلفل مي‌شود، در اين فلفل به مقدار بسيار ناچيزي وجود دارد.

 

مقوی ترین و سالم ترین غذاها

کاکائو

این مقاله لیستی از 50 نوع از مقوی ترین غذاهای موجود در دنیا که شامل تمام گروه های غذایی می باشد را در بر می گیرد. ما اغلب کاکائو را با شکلات های شیرین به هم مرتبط می دانیم و در واقع این مورد یکی از مواد مغذی موجود در اطراف ما می باشد.بهترین و مقوی ترین غذاها برای نوزادان

1-کاکائو – پودر کاکائو

کاکائو یا پودر کاکائو فوق العاده مغذی است و در هر 100 گرم از آن میزان مواد مغذی زیر بسیار بالا است:

  • منگنز: % 192 RDA
  • مس: % 189 RDA
  • منیزیوم: % 125 RDA
  • آهن: % 77 RDA
  • فسفر: % 73 RDA

به عنوان نتیجه، یک قاشق تا دو قاشق غذاخوری برای دریافت کافی مواد معدنی ضروری است. علاوه بر این بررسی های سیستماتیک اخیر نشان می دهد که پلی فنول های کاکائو جریان خون را بهبود می بخشد، فشار خون را کاهش می دهد و عملکرد عصبی را در سن ما کاهش می دهد.غذای مقوی

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.