دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۰۳
۱۳۳ بازديد

مواد لازم:

سيب زميني
دوعدد
 
روغن زيتون
6قاشق غذاخوري
 
پودر پاپريكا
يك قاشق مربا خوري
 
آويشن
1/2قاشق مربا خوري
 
پودر كاري
1/2قاشق مربا خوري
 
پودر سير
1/2قاشق مرباخوري
 
پنير گودا
به مقدارلازم

طرز تهيه و دستور پخت:

به نام خداوند بخشنده و مهربان

سلام  عرض مي كنم خدمت شما تمامي مامي فود هاي گلم. حالتون چطوره؟ خوبيد؟ خوشيد؟ اميدوارم مثل من پر از انرژي باشيد.اميدوارم كه روز خوب و خوشي رو سپري كرده باشيد.

امروز واستون طرز تهيه يه غذاي خيلي خوشمزه رو حاضر كردم اميدوارم از تهيه  اين غذا لذت ببريد. بهتون پيشنهاد مي كنم يك بار هم كه شده اين غذاي خوشمزه و لذيذ را درست كنيد مطمئنم كه خوشتون مياد. بچه ها عاشق اين جور غذا هستند پس با درست كردن اين  غذا اونا رو خوشحال كنيد. من خودم شخصاً عاشق سيب زميني هستم  مخصوصا اگه  با پنير تركيب بشود.

اسم غذاي كه ميخوام واستون بزارم سيب زميني آكاردئوني است.  اين غذا را ميتوانيد در كنار غذاهايه گوشتي سرو كنيد. سيب زميني جزو مواد غذايي است كه همه افراد دوست دارند اين غذا با سيب زميني و پنير گودا درست مي شود. اين غذا مي تواند يه پيش غذاي عالي باشد. بچه ها معمولا علاقه خاصي به سيب زميني دارند پس سيب زميني اكاردئوني ميتواند يك گزينه مناسب برايه بچه ها به عنوان يك عصرانه همراه با سس كچاپ باشد. حتي ميتوانيد اين غذا را به عنوان وعده ناهار يا شام سبك سرو كنيد. علت نامگذاري اين غذا به خاطر شكل ان است.

خوب برايه تهيه اين غذا با من در ادامه مطالب همراه باشيد.

مرحله اول تهيه سيب زميني آكاردئوني:

دوستايه گلم در ابتدا فر را روشن كنيد و ان را در دمايه 180 درجه سانتي گراد تنظيم كنيد تا فر گرم شود سپس بايد سيب زميني را به خوبي بشوييد و سپس پوست  سيب زميني  را با يك چاقو تيز بگيريم. بعد از اينكه پوست سيب زميني ها گرفته شده و كاملاً شسته شد قسمت هاي زيريه سيب زميني هارا ميبريم تا كاملا سطح زير سيب زميني مسطح و صاف بشود. (مانند تصوير زير) دقت كنيد در هنگام برش سطح زيرين سيب‌زميني مراقب باشيد تا دست‌هايتان را چاقو نبرد.

مرحله دوم تهيه سيب زميني آكاردئوني:

در مرحله دوم بايد رويه سطح سيب زميني حلقه هايه باريك بوجود بياوريم. در هنگام برش سيب زميني به صورت حلقه حلقه بايد حواستان باشد تا سيب زميني ها در هنگام برش جدا نشود. در اخر يك سيب زميني با برش هايه حلقه اي عميق داريم.

مرحله دوم تهيه سيب زميني آكاردئوني:

در مرحله دوم بايد رويه سطح سيب زميني حلقه هايه باريك بوجود بياوريم. در هنگام برش سيب زميني به صورت حلقه حلقه بايد حواستان باشد تا سيب زميني ها در هنگام برش جدا نشود. در اخر يك سيب زميني با برش هايه حلقه اي عميق داريم.

مرحله چهارم تهيه سيب زميني آكاردئوني:

در اين مرحله سيب زميني را بايد در فر كه از قبل گرم كرده بوديم قرار دهيم. مدت زمان پخت برايه سيب زميني آكاردئوني در فر حدود يك ساعت است. بعد از اينكه سيب زميني را يك ساعت در فر قرار داديم و مغز ان كاملا پخته شد، دوباره آن را از فر خارج ميكنيم و لابه لايه ان پنير پيتزا يا پنير گودا ميريزيم. من  خودم از تكه هايه پنير گودا استفاده كردم و اين تكه ها را لابه لايه حلقه سيب زميني گزاشتم. بعد از اينكه پنير را در سيب زميني قرار داديد، مجددا ان را در فر به مدت بيست دقيقه بگذاريد تا پنير رويه ان كاملا اب شود و رويه سطح سيب زميني پخش شود.

حالا سيب زميني آكاردئوني ما حاضر شده است. آن را در ظرف مورد نظر خود قرار دهيد و به هر سليقه اي كه دوست داريد ان را تزيين كنيد. دوستاي گلم اين غذا از سالم ترين روش هاي پخت سيب زميني هست كه باعث ميشود سيب زميني خواص و ارزش غذايي خود را حفظ كند. خوردن اين غذا همراه با سس كچاپ بسيار عالي ميشود. مي توانيد اين غذا را با انواع سس هايه  مختلف ميل كنيد.اميدوارم از تهيه اين غذا لذت برده باشيد و اين غذا را در كنار عزيزانتان ميل كنيد و لحظات خوب و خوشي رو ثبت كنيد. نوش جان

سيب

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.