آموزش مرحله اي تهيه مرباي تمشك
مواد لازم براي مربا تمشك :
تمشك | ۵۰۰ گرم |
شكر | ۵۰۰ گرم |
آب | ۱ ليوان |
مراحل تهيه مربا تمشك :
براي تهيه اين مارمالاد خوش طعم و خوش رنگ ابتدا بايد آب و شكر را داخل يك قابلمه بريزيم و آن را هم بزنيم تا شكر كاملا داخل آب حل شود.
حالا اجازه مي دهيم تا آب جوش بيايد همين كه يكي دو تا قل زد كافي است.
ابتدا آب و شكر را مخلوط كرده و مي گذاريم بجوشد
بعد تمشك هايمان را داخل آب در حال جوشيدن مي ريزيم و اجازه مي دهيم حدود ۱۰ دقيقه الي يك ربع با هم بجوشند.
بعد تمشك هايمان را داخل آب در حال جوشيدن مي ريزيم
در اين مرحله تمشك ها كاملا به آب رنگ دادند و نرم شدند.
در اين مرحله تمشك ها كاملا به آب رنگ دادند و نرم شدند
حالا مخلوط مان را از صافي رد مي كنيم تا تمشك ها از آبشان جدا شوند.
مخلوط مان را از صافي رد مي كنيم
به تشمك هايي كه داخل صافي بودن حدود ۱/۴ الي ۱/۳ ليوان از آبشان را اضافه مي كنيم.
به تشمك هاي داخل صافي حدود ۱/۳ ليوان از آبشان را اضافه مي كنيم
حالا مواد را داخل مخلوط كن مي ريزيم.
مواد را داخل مخلوط كن مي ريزيم
مخلوط كن را چند پالس مي زنيم تا تمشك هايمان كاملا له شوند و يك مخلوط لطيف و كرمي شكل بدست بيايد.
مخلوط كن را چند پالس مي زنيم تا تمشك هايمان كاملا له شوند
به همين راحتي مارمالادمان حاضر است فقط بايد آن را داخل يك ظرف در دار بريزيم و وقتي كاملا سرد شد در آن را ببنديم و داخل يخچال نگهداري كنيم.
مربا تمشك وقتي سرد شد بايد داخل يك ظرف در دار بريزيد