جمعه ۰۷ اردیبهشت ۰۳

ترشي گيلاس

اموزش آشپزي

۶۳ بازديد

مواد لازم :

 

گيلاس

۱ كيلو

شكر سفيد

۳ قاشق غذاخوري

سركه

۱/۵ ليتر

فلفل سياه يا سفيد درسته

۱۰ عدد

برگ بو و رزماري تازه

تعدادي

آب ساده

۱ استكان

 

 

طرز تهيه :

ابتدا گيلاس را شسته و دم آن را بگيريد و روي پارچه اي پهن كنيد تا خشك شود ، سپس گيلاس را داخل شيشه ريخته و لابه لاي آن برگ بو، رزماري و فلفل بگذاريد . آب را با شكر بجوشانيد تا قوام آيد در اين مرحله سركه را نيز بيفزاييد ، شربت به دست آمده را ۱۰ دقيقه ديگر جوشانده سپس آن را از روي حرارت برداريد تا كمي ولرم شود . مايع را روي ميوه بريزيد، در شيشه را طوري ببنديد كه هوا داخل آن نفوذ نكند . پس از ۱۰ روز ترشي قابل استفاده است .

 

نكته آشپزي :

از باقيمانده سركه مي توان در انواع سالاد استفاده كرد .

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.