سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۹ ۱۶:۲۳
۶۳ بازديد
مواد لازم :
گيلاس |
۱ كيلو |
شكر سفيد |
۳ قاشق غذاخوري |
سركه |
۱/۵ ليتر |
فلفل سياه يا سفيد درسته |
۱۰ عدد |
برگ بو و رزماري تازه |
تعدادي |
آب ساده |
۱ استكان |
طرز تهيه :
ابتدا گيلاس را شسته و دم آن را بگيريد و روي پارچه اي پهن كنيد تا خشك شود ، سپس گيلاس را داخل شيشه ريخته و لابه لاي آن برگ بو، رزماري و فلفل بگذاريد . آب را با شكر بجوشانيد تا قوام آيد در اين مرحله سركه را نيز بيفزاييد ، شربت به دست آمده را ۱۰ دقيقه ديگر جوشانده سپس آن را از روي حرارت برداريد تا كمي ولرم شود . مايع را روي ميوه بريزيد، در شيشه را طوري ببنديد كه هوا داخل آن نفوذ نكند . پس از ۱۰ روز ترشي قابل استفاده است .
نكته آشپزي :
از باقيمانده سركه مي توان در انواع سالاد استفاده كرد .