پاپس كيك چيست ؟
مواد لازم براي 14 پاپس كيك :
كيك | نيم كيلو |
خامه | 1 پيمانه |
شكلات تخته اي | 200 گرم |
چوب آبنبات | به مقدار لازم |
شكلات تزئيني | به مقدار لازم |
طرز تهيه پاپس كيك :
ابتدا كيك مورد نظر خود را با دستورهاي پخت كيك ساده يا شكلاتي بپزيد و در دماي محيط قرار بدهيد تا خنك شود. سپس كيك را با دست يا به وسيله ي ميكسر كاملا پودر كنيد. خامه را به كيك اضافه كرده و به طور كامل با هم تركيب كنيد.
مقداري از مواد را برداريد و بين دستانتان گرد كنيد. سعي كنيد توپك ها هم اندازه و كوچك باشند. براي راحتي اين كار از اسكوپ استفاده كنيد. مواد را 1 تا 2 ساعت در يخچال استراحت دهيد.
در اين فاصله شكلات (نوع شكلاتي كه به ذائقه ي شما بستگي دارد را انتخاب كنيد) را به روش بنماري يا در ماكروويو ذوب كنيد.
سپس چوب آبنبات ها را در شكلات و سپس در پاپس كيك ها فرو كنيد. با استفاده از چوب آبنبات پاپس كيك ها را در شكلات غوطه ور كنيد و سپس براي خشك شدن در اسفنج فرو كنيد تا شكلات اضافه آن از روي آن بريزيد.
قبل از سرد شدن شكلات با انواع شكلات هاي تزئيني و مرواريد هاي خوراكي پاپس كيك خود را تزئين كنيد.
طرز تهيه پاپس كيك
نكاتي براي تهيه ي پاپس كيك :
• نوع كيك كاملا سليقه اي هست مي توانيد از انواع كيك وانيلي،شكلاتي،ردولت و... استفاده كنيد.
• از خامه قنادي فرم گرفته هم مي توانيد استفاده كنيد.
• به جاي 1 تا 2 ساعت استراحت در يخچال مي توانيد 30 دقيقه داخل فريزر قرار بدهيد.
• شكلات هاي تخته اي زود سرد مي شوند بلافاصله بعد از درآوردن پاپس كيك از شكلات تزئينات را انجام بدهيد زيرا بعد از سرد شدن اين كار سخت مي شود.
تزيين پاپس كيك