براي تهيه ي ذرت مكزيكي با بلال بايد از بلال هاي مكزيكي كه مخصوص ذرت مكزيكي است استفاده كنيد، اين بلال ها هم دانه هاي درشت دارند و هم بدون مو هستند. ذرت هاي مخصوص زودتر مي پزند و نرم تر و شيرين تر هستند.
هنگام پخت ذرت اگر از نمك استفاده كنيد باعث سفت شدن ذرت ها مي شود و اگر از شكر استفاده كنيد نرمتر مي شوند. فصل مناسب اين ذرت ها اواخر شهريور و اوايل مهر است.
بعضي افراد ذرت را مي پزند و بعد آن را دانه مي كنند كه اين روش را اصلا پيشنهاد نمي كنم زيرا سبب له شدن دانه هاي ذرت مي شود.
تفاوت ذرت مكزيكي و ذرت معمولي
براي جدا كردن دانه هاي ذرت چند روش وجود دارد كه براي شما توضيح مي دهيم.
جدا كردن دانه هاي ذرت با چاقو :
براي اينكه دانه هاي ذرت را جدا كنيد يك روش باچاقو است اين روش سريع تر انجام مي شود اما در اين روش دانه هاي ذرت خرد مي شوند. و ظاهر زيبايي ندارند.
براي اين روش ابتدا، پوست بلال ها را بگيريد و موهاي آن را به آرامي جدا كنيد كه به آن نچسبد و خرد نشوند. سپس چاقو را بين يك رديف بلالي قرار بدهيد و با لبه ي چاقو انتهاي آن رديف را برش بزنيد و بعد مي توانيد به صورت رديف رديف با چاقو انتهاي آن ها را برش بزنيد كه در اين روش دانه هاي بلال كمتر خرد مي شوند.
يكي ديگر اينكه از بالا به پايين چاقو را قرار بدهيد و آن ها را برش بزنيد در اصل چند رديف با هم دانه مي شوند. در اين روش دانه هاي ذرت زيادي خرد مي شوند.
دانه كردن ذرت با چاقو
دانه كردن ذرت با دست :
براي اينكه بلال ها را با دست دانه كنيد بهتراست رديف اول را با چاقو جدا كنيد و دانه هاي رديف هاي بعد را با دست به سمتي كه خالي است فشار دهيد براي راحتي كار بهتر است دانه ها را به سمت پايين فشار بدهيد. تا دانه ها از ريشه جدا شوند. اين كار را تا پايان بلال انجام بدهيد.
دانه كردن ذرت با دست
دانه كردن ذرت با سيخ هاي كوچك :
روشي ديگر كه براي جدا كردن دانه هاي بلال بايد استفاده كنيد توسط سيخ ها كوچك است بعد از پوست گرفتن آن ها سر سيخ ها را در انتهاي دانه هاي بلال قرار بدهيد و فشار بدهيد و به سمت جلو حركت دهيد. تا دانه ها از آن ها جدا شوند.