قبل از خارج كردن ژله از قالب دور آن را با نوك چاقو از ظرف جدا كنيد
خوشمزه تر شدن خورش قيمه
براي اينكه خورش قيمه شما خوشمزه تر شود لپه را ابتدا خيس كنيد سپس همراه گوشت تفت دهيد. مزه آن بسيار خوش طعم مي شود و احتياج به جدا پختن لپه هم نيست و مطمئن باشيد، كه لپه با گوشت مي پزد.
خارج كردن ژله از قالب
قبل از خارج كردن ژله از قالب دور آن را با نوك چاقو از ظرف جدا كنيد. سپس كنارههاي ژله را با انگشتان خيس از ظرف به آرامي جدا كنيد. قالب را به مدت ده ثانيه در آب گرم فرو بريد، تا جدارهي ژله كمي ذوب شده و از ظرف جدا شود. سپس قالب را از آب بيرون آوريد و به آرامي تكان دهيد تا ژله كاملاً از قالب جدا شود؛ آنگاه يك بشقاب مرطوب را روي دهانهي قالب بگذاريد و قالب و بشقاب را با همديگر برگردانيد و قالب را به آرامي تكان داده و از روي ژله برداريد.
سركه ي ترشي بايد خالص و بدون آب باشد، بهترين سركه براي ترشي سركه انگور است
تهيه ترشي
ـ سركه ي ترشي بايد خالص و بدون آب باشد، بهترين سركه براي ترشي سركه انگور است.
ـ اگر از خالص بودن سركه مطمئن نبوديد، قبل از تهيهي ترشي بايد آن را چند جوش بدهيد تا ترشي كپك نزند.
ـ ظرفي كه ميخواهيم ترشي را در آن بريزيم، بايد كاملاً تميز و خشك و دري محكم داشته باشد.
ـ انواع ميوه و سبزيهايي كه به مصرف ترشي ميرسد بايد شسته شده و كاملاً خشك باشد.
ـ ترشي را حتماً در جاي خنك قرار دهيد.
ترد ماندن بيسكوييت
در قوطي آن چند حبه قند بيندازيد و در ضمن هرگز آن را در قوطي غير قابل نفوذ يا پاكت پلاستيكي قرار ندهيد.
پف كردن سفيده تخم مرغ
براي اينكه سفيده تخم مرغ زودتر و بهتر پف كند، قدري نمك به آن بيفزاييد، بعد آن را خوب بزنيد.
برطرف كردن كم نمكي پلو
اگر هنگام دم كردن پلو معلوم شد كه نمك ندارد، فوراً مقداري آب نمك تهيه كرده و با آب روغن مخلوط كنيد، سپس آن را بوسيلهي كفگير بر روي تمام قسمتهاي پلو بريزيد؛ بي نمكي آن كاملاً رفع خواهد شد.
جلوگيري از ترك خوردن تخم مرغ
براي اينكه تخم مرغ، هنگام آبپز شدن ترك نخورد، كمي نمك يا سركه به آب آن اضافه كنيد و با حرارت معمولي آن را بپزيد، در هر حال بهتر است تخم مرغها را قبل از پخت زمان كوتاهي زير شير آب داغ بگيريد تا دمايي كه از يخچال گرفته است تعديل شود.
اگر در حين پخت، تخم مرغ ترك خورد، فوراً آن را از آب بيرون آورده مقداري نمك بر جاي تركيدگي بپاشيد، تا دوباره به هم بچسبد
حتما از شب قبل ليمو ها را در آب خيس كنيد
نكاتي در مورد ليمو عماني
ما از مادران خود يادگرفته ايم كه وقتي مي خواهيم از ليمو عماني در غذا استفاده كنيم باچاقو چند سوراخ در آنها ايجاد كنيم اما ...
ما از مادران خود ياد گرفته ايم كه وقتي مي خواهيم از ليمو عماني در غذا استفاده كنيم با چاقو چند سوراخ در آنها ايجاد كنيم اما بهتر است به جاي سوراخ ليمو عماتي را از وسط دو نيم كنيم و هسته هاي آنها را خارج كنيم كه اگر تلخ بود تلخي آن با خارج كردن هسته ها از بين برود يكي ديگر از كارهايي كه بايد انجام دهيد اين است كه حتما از شب قبل ليمو ها را در آب خيس كنيد .سعي كنيد از پودر ليمو استفاده نكنيد زيرا خورشت شما را كدر مي كند .
قابل ذكراست معروف ترين و بهترين ليموعماني متعلق به كشور عمان پايتخت اردن مي باشد و شهرت جهاني دارد.
اگر مي خواهيد تندي فلفل شما كمتر باشد دانه هاي درون فلفل را خارج كنيد
چگونه فلفل تند را از فلفل شيرين تشخيص دهيم
تندي فلفل به خاطر دانه هاي داخل آن مي باشد فلفل ها با يكديگر فرق دارند بعضي از آنها تند هستند و بعضي ديگر شيرين هستند .
معمولا از ظاهر فلفل مي شود به تندي آن پي برد اگر فلفل ريز باشد معمولا تندتر است . و يا اينكه اگر فلفل تازه نباشد و چين وچروك داشته باشد و رنگش تيره باشد تندي بيشتري دارد .
اگر فلفل براق باشد معمولا تند تر است از بوي فلفل هم مي توان به تندي آن پي برد . اگر مي خواهيد تندي فلفل شما كمتر باشد دانه هاي درون فلفل را خارج كنيد .