شنبه ۰۸ اردیبهشت ۰۳
۱۰۶ بازديد
آشپزي آسان و خوشمزه,آشپزي اسان

اموزش اشپزي آسان

 

نكته هايي براي شناخت تخم مرغي كه تازه ميباشد

براي تشخيص تخم مرغ تازه، آن را در يك كاسه آب سرد قرار دهيد. اگر تخم مرغ تازه باشد به ته ظرف خواهد رفت ، اما اگر به سطح آب بيايد، بهتر است از آن استفاده نكنيد.

 

نكاتي براي پخت تخم مرغ

براي پختن تخم مرغ به صورت آب پز يا عسلي، يك قاشق غذا خوري نمك در آب سرد بريزيد و بعد تخم مرغ ها را در آن قرار دهيد تا از ترك برداشتن تخم مرغ حين پخت جلوگيري كند. حتي اگر تخم مرغ داراي پوست نازكي باشد و هنگام پختن ترك بردارد، نمك باعث مي شود كه تخم مرغ در آب پراكنده نشود.

 

رفع بوي سير

براي رفع بوي سير از دست هايتان بايد يك قاشق استيل را با دقت به تمام نقاط دست و لاي انگشتانتان بماليد و سپس دست هايتان را با آب و صابون به طور كامل بشوييد. استفاده از پوست زنده شده ي ليمو هم به شما كمك  خواهد كرد.

 

خرده  برنج  

برنج خرد شده را مي توانيد در سوپ، آش و دلمه مصرف كنيد. زيرا بهتر لعاب مي اندازد و غذا يا دسر شما را خوشمزه تر مي كند.

 

كاربرد كاهوهاي اضافه ي كم

اگر چند برگ كاهو اضافه آمده و به اندازه اي نيست كه بتوانيد با آن ها سالاد درست كنيد، مي توانيد كه آن را خرد كنيد و به كوكو سبزي بيفزاييد و يا براي ته ديگ مانند نان در كف قابلمه قرار بدهيد.

 

خوش طعم شدن قارچ

بيشترين مقدار از طعم قارچ در پوست آن قرار دارد و بنابر توصيه سر آشپزها نبايد آنرا پوست بگيريد. پس قارچ هايتان را تميز بكنيد و بشوييد يا قارچ هاي تميزي بخريد كه نياز نباشد پوست آن ها را جدا كنيد.

 

آشپزي آسان,اشپزي اسان

 

 

آب كردن شكلات تخته اي  :

راه اول : تكه هاي شكلات را در كاسه اي قرار دهيد و نصف استكان قهوه داغ روي آن بريزيد. هم زود آب مي شود و هم شيريني شما خوش طعم مي شود.

 

راه دوم : استفاده از روش طبخ غير مستقيم. شكلات را در يك ظرف گود بريزيد و اين ظرف را در ظرف بزرگتر حاوي آب گرم قرار دهيد؛ ظرف بزرگ را روي حرارت كم قرار دهيد و شكلات را مرتب هم بزنيد تا آب شود.

 

نكاتي براي پخت انواع كيك ميوه اي

براي تهيه انواع كيك، به جاي شير مي توانيد آب ميوه را جايگزين كنيد، به اين ترتيب طعم كيك شما هم تغيير خواهد كرد.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.