دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۰۳

كباب تند آسيابي

اموزش آشپزي

۱۴۳ بازديد

اين نوع غذا يكي از پيش غذا هاي فينگر فودي است كه بسيار مقوي مي باشد و شما مي توانيد آن را با مواد لازم ذكر شده در ادامه مطلب در مدت زمان ۲۰ دقيقه آماده كنيد. توجه داشته باشيد كه پياز چه موجود در اين غذا را بايد به ۲۴ قسمت مساوي خرد كنيد.

مواد لازم بري ۱۲ نفر

شكر قهوه اي : ۱ قاشق غذا خوري
آب ليمو تازه : ۲ قاشق غذاخوري
سس سويا : ۱ قشاق غذا خوري
گوشت : ۱۲ قطعه مساوي
روغن زيتون : ۲ قاشق غذا خوري
پياز چه : ۳ عدد
سركه : به ميزان لازم
ادويه كاري : به ميزان لازم
آب نمك : به ميزان لازم

طرز تهيه كباب تند آسيابي

ابتدا براي طرز تهيه اين نوع كباب آب ليمو و روغن زيتون و سس سويا و شكر را در ظرفي مناسب با يكديگر به خوبي مخلوط كنيد سپس قطعات گوشت را به مخلوط اين مواد اضافه كنيد. به مدت ۲۰ دقيقه گوشت تركيب شده با مواد را در گوشه اي قرار دهيد تا مواد به خوبي جذب گوشت شوند مي توانيد از شب قبل نيز گوشت را در اين مواد بخوابانيد.
در مرحله بعدي طرز تهيه كباب تند آسيابي تابه را بر روي شعله گاز قرار دهيد تا به خوبي داغ شود سپس روغن زيتون را در درون تابه بريزيد و به گوشت ادويه كاري و آب نمك و سركه بيافزاييد و قطعه هاي گوشت را در درون تابه قرار دهيد سپس هر قطعه گوشت را به دود ۲ عدد پياز چه بپيچيد به طوري كه دو طرف پياز چه ها از داخل گوشت بيرون بزند سپس سيخ هاي چوبي و يا فلزي را در درون گوشت فرو كنيد.
گوشت ها را در درون قابلمه اي قرار دهيد و درب قابلمه را ببنديد تا دو طرف گوشت ها پخته شوند حدود ۱۰ دقيقه زمان لازم است تا قطعه هاي گوشت به خوبي پخته شوند. بعد از اينكه گوشت ها به خوبي پخته شدند آن ها را با همان سيخ فلزي و يا چوبي در داخل ظرفي مناسبي قرار دهيد و مي توانيد آن ها را به زيبايي با برگ پياز چه تزيين كنيد سپس آب نمك و سركه جوشانده شده را بر روي گوشت ها بريزيد توجه داشته باشد كه بايد آب نمك و سركه را به مدت دو دقيقه در درون ظرف مناسبي بجوشانيد.

كباب تند آسيابي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.