انواع آشپزي با مرغ براي شام مهماني ها
آماده كردن غذا براي يك مهماني شام مي تواند دشوار باشد. هميشه غذاي مورد علاقه همه را نمي دانيد و مي توانيد با پختن مرغ، استرس تان را در اين مورد كم كنيد . مي توان با مرغ غذاهايي آسان درست كرد كه مورد پسند همه باشد. يادتان باشد كه يك غذاي گياهي مناسب گياهخواران هم درست كنيد؛ حتي اگر فقط سبزيجات منجمد باشد.
انچيلاداي سوييسي ، يك غذاي گوشتي ساده و تركيبي از همه طعم هاي خوشمزه است
طرز تهيه انچيلاداي سوييسي :
اين غذا، يك غذاي گوشتي ساده و تركيبي از همه طعم هاي خوشمزه انچيلاداي سوييسي يا انچيلاداي سبز (ورده) است. اين غذا بهترين انتخاب براي مهماني هاي دور همي شام با دوستان يا خانواده است. مقداري روغن زيتون داخل ماهيتابه اي كه روي اجاق گاز گذاشته ايد بريزيد و حرارت را زياد كنيد. هنگامي كه روغن داغ شد، تكه هاي مرغ را اضافه كنيد. با يك قاشق چوبي مرغ ها را از هم جدا كنيد. با نمك و فلفل آن را طعم دار كنيد.
بعد از اينكه مرغ ها طلايي شدند، يكي دو حبه سير خرد شده و دو فنجان سالساي سبز (ورده) (سالساي سبز : نوعي سس سبز رنگ است كه از پوست گوجه فرنگي (معروف به توماتيلو) تهيه ميشود.) اضافه كنيد و مواد را هم بزنيد. فلفل جالاپنو را ريز ريز كنيد و دانه هاي آن را پاك كنيد و داخل ماهيتابه بريزيد و هم بزنيد. يك فنجان آب مرغ يا گوشت (هر كدام كه دم دست تان است) به مواد اضافه كنيد. حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد مواد به غلظت برسند.
غذا را داخل يك ظرف مخصوص فر بريزيد و روي آن خرده هاي چيپس تورتيلا و پنير مونتري جك بريزيد و آن را داخل فر- كه از قبل آن را با حرارت 350 درجه گرم كرده ايد- ، به مدت 15 دقيقه – يا تا زماني كه پنير شروع به حباب زدن كرد- قرار دهيد. وقتي غذا را داخل فر مي گذاريد، چشم از آن برنداريد، چرا كه هم درجه حرارت ممكن است متفاوت باشد و هم اينكه بايد مواظب باشيد كه پنير فقط آب شود و طلايي نشود. وقتي غذا را از فر خارج كرديد، آن را بلافاصله سرو كنيد. آن را به همراه برنجي كه به سبك اسپانيايي پخته ايد سرو كنيد. مي توانيد به جاي ريختن غذا داخل ظرف مخصوص فر، آن را به سبك انچيلادا ورده، داخل نان تورتيلا سرو كنيد.
مرغ نوچ، را با مرغِ با پوست و استخوان درست مي كنيم
طرز تهيه مرغ نوچ :
كار را با مرغ با پوست و استخوان شروع كنيد. يكي دو حبه سير - به ازاي هر مرغ - را له كنيد و روي مرغ خام بماليد. براي چاشني، نمك و فلفل را اضافه كنيد. مرغ ها را داخل يك ماهيتابه مخصوص سرخ كردن قرار دهيد و ماهيتابه را روي حرارت متوسط به بالاي گاز قرار دهيد. كمي سويا سس كم سديم روي مرغ ها بريزيد. ليمو را قاچ كرده و فشار دهيد و آب آن را روي مرغ ها بريزيد. چند عدد ليمو را به صورت حلقه هاي بزرگ برش دهيد و كنار مرغ ها در ماهيتابه قرار دهيد. درب ماهيتابه را بگذاريد و اجازه دهيد مرغ ها بپزند. پختن مرغ ها 30 تا 45 دقيقه طول مي كشد. وقتي كار تمام شد مرغ ها را داخل بشقاب قرار داده و روي آن كمي سويا سس و آب ليمو بريزيد و بلافاصله به همراه سالاد فصل سرو كنيد.
هرب چيكن مي تواند در كنار پاستا يا سالاد سرو شود
طرز تهيه هرب چيكن :
مقداري روغن زيتون خيلي خالص را داخل يك ماهيتابه بزرگ مخصوص سرخ كردن بريزيد و روي حرارت متوسط به بالاي اجاق گاز قرار دهيد. روي سينه مرغ بدون پوست و استخوان سير له شده و سپس آويشن و رزماري خشك شده بماليد و روي آن نمك دريا و فلفل سياه درشت بپاشيد. وقتي روغن داغ شد، مرغ را به آن اضافه كنيد. بگذاريد مرغ به مدت حدود 20 دقيقه بپزد تا طلايي شود. بلافاصله آن را سرو كنيد. اين غذا مي تواند در كنار پاستا يا سالاد سرو شود.