یکشنبه ۰۲ اردیبهشت ۰۳
۱۱۱ بازديد
ته ديگ زعفراني, درست كردن ته ديگ زعفراني

 

ته ديگ زعفراني يكي از ته ديگ هاي مجلسي براي مهماني ها ميباشد  كه سفره را زيبا تر ميكند. آموزش آشپزي و طرز تهيه چند نوع از اين ته ديگ ها را در اين مقاله  قرار داديم .

ته ديگ زعفراني با تخم مرغ:

 

مواد لازم براي ته ديگ زعفراني با تخم مرغ :

برنج 3 پيمانه
زرده تخم مرغ 1 عدد
ماست 1 پيمانه
زعفران دمكرده به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

 

طرز تهيه ته ديگ زعفراني :

براي تهيه ي ته ديگ زعفراني ابتدا آب برنج را بگذاريد جوش بيايد و بعد برنج خيس كرده را به آن اضافه كنيد مقداري نمك داخل آن بريزيد اجازه بدهيد كمي بجوشد بستگي به برنج و سليقه ي شما دارد كه چه زماني برنج را آبكش كنيد. يك برنج برداريد و آن را فشار بدهيد بايد نرم شده باشد و مقدار خيلي كم وسط آن سفيد و سفت تر باشد. آن را آبكش كنيد.

 

تخم مرغ و ماست و زعفران دمكرده  را در ظرفي جداگانه هم بزنيد، سپس داخل قابلمه اي نچسب روغن بريزيد و روي گاز قرار بدهيد زماني كه روغن داغ شد مواد ماست و زعفران را به آن اضافه كنيد و مقداري از برنج را روي آن بريزيد و با هم مخلوط كنيد سپس آن را صاف كنيد مي توانيد داخل كاسه مقداري برنج بريزيد و با هم تركيب كنيد و بعد داخل قابلمه بريزيد. آن را كف قابلمه صاف كنيد و بعد برنج ساده را روي آن بريزيد و فشار بدهيد تا بعد از دم كشيد قالبي از قابلمه بيرون بيايد. اكنون در قابلمه دمي قرار بدهيد و زير آن را زياد كنيد و زماني كه بخار داخل قابلمه افتاد زير آن را كم كنيد.

 

دقت كنيد تا لحظه ي آخر بايد زير قابلمه روشن باشد وگرنه ته ديگ شما نرم مي شود.

 

اگر بخواهيد برنج هاي ته ديگ به هم چسبيده باشند از زرده تخم مرغ كامل استفاده كنيد اگر تمايل نداشتيد چسبناك شوند فقط از زرده استفاده كنيد.

 

روشي ديگر براي ته ديگ زعفراني:

 

طرز تهيه ته ديگ زعفراني,پخت ته ديگ زعفراني

 

 

مواد لازم براي ته ديگ زعفراني :

برنج 4 پيمانه
ماست 1 پيمانه
زعفران دمكرده به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

 

طرز تهيه ته ديگ زعفراني :

براي تهيه ي ته ديگ زعفراني بدون تخم مرغ، ته ديگ به صورت قالب خارج نمي شود اما خيلي خوشمزه ميباشد. ابتدا برنج را مانند روش بالا آبكش كنيد سپس داخل قابلمه روغن بريزيد و داخل كاسه اي ماست و زعفران را خوب مخلوط كنيد و آن را روي روغن كف قابلمه بريزيد و بعد برنج ساده را ابتدا با كف گير روي آن بريزيد و پخش كنيد سپس تمام برنج را روي آن بريزيد و آن را مانند كوه جمع كنيد و چند سوراخ روي آن بزنيد و مقدار كمي آب جوش و روغن روي آن بريزيد. 

 

علت اينكه برنج را به يكباره داخل آن نريختيم اين ميباشد كه سبب مي شود زعفران و ماست به مقدار زيادي از برنج نفوذ كند و برنج ها را رنگي كند.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.