سه شنبه ۰۹ اردیبهشت ۹۹ ۱۲:۲۷
۷۵ بازديد
مواد لازم
خمير پيتزا
۴
مواد اصلي
آرد سفيد قنادي
۵۰۰ گرم
تخم مرغ
۱ عدد
شير ولرم
۱ ليوان
روغن جامد يا نيمه جامد يا كره
۶ قاشق سوپ خوري
مايه خمير خشك فوري
۱ قاشق سوپ خوري
نمك
۱ قاشق چاي خوري
شكر
۱ قاشق چاي خوري
طرز تهيه
خمير پيتزا
درجه سختي
زمان تهيه ۱۰
دقيقه
زمان پخت ۹۰
دقيقه
۱
ابتدا بايد يك قاشق چايخوري از شكر را با مايه خمير مخلوط كنيد و در شير ولرم بريزيد و هم بزنيد و بگذاريد ۵ تا ۱۰ دقيقه بماند تا عمل بيايد.
۲
در ظرف ديگري نمك، روغن و تخم مرغ را با هم در حد يكدست شدن مخلوط كنيد.
۳
حالا خميير مايه عمل آمده را اضافه كنيد ولي به هم نزنيد و بدون اينكه هم بزنيد مقداري از آرد را هم اضافه كنيد وهم بزنيد و كم كم باقي آرد را در حالي كه با قاشق چوبي هم مي زنيد به موا د اضافه كنيد.
۴
تا خمير در كاسه جمع شود در مرحله بعدي بايد خمير را روي يك سطح صاف و تميز آرد پاشي شده حدود ۵ تا ۱۰ دقيقه ورز دهيد يا ۱۰۰ مرتبه بكوبيدش به روي ميز تا خمير براق و صاف و نرم و يكدستي شود كه به دست نچسبد.
۵
در مرحله بعدي بايد خمير را داخل يك كاسه كه از قبل چربش كرديد در جاي نسبتا گرمي بگذاريد تا حجمش دو برابر شود حدود يك تا ۱/۵ ساعت. رويش را يك نايلون يا پارچه تميز بيندازيد، حالا با دست پف خمير را بخوابانيد و براي درست كردن انواع پيتزا و پيراشكي و نان و ... استفاده كنيد.