كرم كاپوچينو پنيري يا كرم چيز كاپوچينو يكي از دسرهاي خوشمزه است كه مي توانيد به صورت دسر يك نفره يا در يك قالب بزرگ تهيه و سرو نماييد. اين دسر به صورت يك لايه هم زيبا و خوش طعم است.
مواد لازم براي تهيه كرم كاپوچينو پنيري
پودر كاپوچينو | سه بسته تك نفره |
پودر كاكائو | ۱ قاشق غذاخوري پر |
شير | ۳ ليوان |
پنير ماسكارپونه | يك بسته 200 گرمي |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
شكلات تخته اي | ۱۰۰ گرم |
شكر | ۱ ليوان |
پودر ژلاتين | ۴ قاشق غذاخوري سر پر |
آب سرد | نصف پيمانه |
طرز تهيه كرم كاپوچينو پنيري
پودر ژلاتين را در ظرفي ريخته و روي آن آب سرد مي ريزيم تا اسفنجي شود.
سپس روي سماور يا كتري آب در حال جوش مي گذاريم تا ژلاتين كاملا حل شود،
شير را در قابلمه اي ريخته و شكر را به آن اضافه مي كنيم و روي حرارت مي گذاريم تا شكر حل شود.
پودر كاپوچينو را به آن اضافه كرده و خوب هم مي زنيم تا كاپوچينو هم در شير حل شود.
سپس ژلاتين حل شده را هم به مخلوط شير و شكر و كاپوچينو اضافه كرده و روي حرارت هم مي زنيم تا شكر و مواد حل شوند. شعله را خاموش مي كنيم.
پنير ماسكارپونه را با همزن مي زنيم تا يكدست شود. سپس خامه را اضافه كرده و با همزن مي زنيم.
اجازه مي دهيم مخلوط شير كمي از حرارت بيفتد. سپس به مخلوط پنير و خامه اضافه مي كنيم.
همه ي مواد را اول با همزن برقي بعد با همزن دستي كمي هم مي زنيم تا يكدست شوند.
مواد را از صافي رد كرده و يك سوم آن را در ظرفي ديگر بريزيد.
روي يك قسمت آن، يك قاشق پودر كاكائو الك مي كنيم و شكلات تخته اي را در آن رنده مي كنيم.
چون مواد گرم است، شكلات در آن حل مي شود. اگر مواد خنك شده، كمي روي حرارت بگذاريد تا شكلات ذوب شود.
قالب را چرب كنيد. نيمي از مواد بدون شكلات را در قالب بريزيد. مدتي (حدود 20 تا 30 دقيقه) در يخچال بگذاريد تا خودش را بگيرد.
سپس قسمت شكلاتي را بريزيد و مجددا در يخچال قرار دهيد تا كمي خودش را بگيرد.
در پايان باقيمانده مواد را بريزيد . 4 تا 5 ساعت در يخچال قرار دهيد تا خوب سفت شود.
كرم كاپوچينو پنيري را از قالب خارج كرده و به دلخواه تزيين كنيد.